28 служители от ОД на МВР-Шумен са отличени с "Писмена похвала" от директора на полицията Ялчън Расим. Похвалите са във връзка с професионалния празник на МВР - 5 юли, информират от пресцентъра на полицията. Други 9 служители на реда са наградени по предложение на началника на РУ- Нови пазар.

Смесеният отбор от полицейски служители на Каолиново и Нови пазар спчелиха футболният турнир, организиран днес във връзка с празника. На второ място се класира тимът на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението"- Шумен, а трети на почетната стълбичка се качи тимът от полицейското управление във Велики Преслав. Отличие за голмайстор в турнира бе връчено на полицай Борис Марков от Велики Преслав, който вкара в противниковата врата пет гола в три срещи.

Грамота за най-добър вратар получи полицай Венцислав Стаменов от Шумен. Във волейболния турнир спечели тимът от Велики Преслав, следван от отборите на Нови пазар и Шумен. Безапелационни в надпреварата по тенис на маса бяха служителите на Пожарна безопасност и защита на населението. Те участваха с два отбора и грабнаха първо и трето място. Втори се класира тимът от Велики Преслав.