Свободата - да се изправим пред света без страх
84512

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Свободата - да се изправим пред света без страх

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Свободата - да се изправим пред света без страх
  • Свободата - да се изправим пред света без страх
  • Свободата - да се изправим пред света без страх

Свободата означава да се изправим открито пред света и да заявим кои сме, да останем отвъд страховете и нормите, които ни се възлагат от хората около нас и обществото. Това заяви в ефира на Дарик йога инструкторът, автор и създател на сайта „Промени живота си“ и Център „Промяна“ в Пловдив Мариана Стракова.

Тя отбеляза, че ако искаме да изразим духа си, е нужно да скъсаме всички окови, защото свободата като усещане, е отвъд всички страхове, които трупаме през годините.

Мариана обясни, че оковите, които най-често сами си слагаме са мнимите модели на подражание.

„Тази практика започва от ранна детска възраст и това желание за подражание раздробява личния ни Аз на много Аз-ове и така губим своята индивидуалност“.



Тя отбеляза, че в момента, в който осъзнаем, че сме изгубили себе си и не се чувстваме свободни, започва етапът на трансформации и промени.

„Когато живеем осъзнато и свободно, тогава взимаме и най-правилните решения , защото пред нас виждаме всички варианти и правим най-правилния избор за нас“, смята психологът Магдалена Герева.

По думите й, това как живеем и какво чувстваме, е въпрос на личен избор, който правим, когато осъзнаем свободата си.

Как да живеем осъзнато, как мотивацията да стане естественият двигател по пътя на развитието ни и как ни се отразява всяка една промяна в живота, са част от темите, които ще бъдат засегнати на Първия „Уикенд на ПРОМЯНАТА“. Той ще се проведе на 27 и 28 февруари в Пловдивският културен институт. В рамките на два дни, лектори ще предадат знанието си по теми катоВлиянието на мислите върху физическото ни тяло, Да се довериш на вътрешния глас и да твориш живота си”, Медитацията: ключ към вътрешна трансформация и преобразяване на живота ни", както и такива за здравословното хранене и мястото му в ежедневието.

/Цялата програма на „Уикенд ПРОМЯНАТА“, може да намерите ТУК