Принц Хари и съпругата му Меган споделиха първата си романтична снимка на общия си акаунт в Инстаграм, съобщава в. „Дейли мейл“. И призоваха своите 4,1 милиона последователи в социалната мрежа: „Не изпращайте подаръци за бебето, което очакваме, а дарете средствата на благотворителни организации, подпомагащи деца и семейства в нужда.
 
Херцозите на Съсекс, които очакват първото си дете само след няколко седмици, изразиха благодарност към последователите си, които от няколко седмици изпращат плюшени играчки, дрешки, поздравителни картички и дори шапки за бебето.

Принц Хари и Меган Маркъл очакват бебе (ВИДЕО/СНИМКИ)

 
 
Те публикуваха списък с организации, които подкрепят и които имат нужда от средства и дарения за работата си с хора в нужда.
 
Отговорът не закъсня – няколко благотворителни дружества обявиха, че след като Хари и Меган са ги споменали в поста си в социалната мрежа, са били засипани с помощи.


Принц Хари и херцогиня Меган се преместиха от Лондон в графство Бъркшър
 
Междувременно от Бъкингамския дворец опровергаха появилите се слухове, че кралица Елизабет Втора е забранила на херцогинята на Съсекс да носи някои от безценните бижута в частната й колекция. Прессекретариатът на двореца обяви, че Нейно величество все още заема бижута на Меган, включително тиарата, която тя носеше по време на сватбата си през май. Херцогинята носеше и перлените обици, подарени й лично от кралицата по време на съвместната им изява миналия юни.

Херцогиня Меган ще наруши дългогодишна традиция за кралското бебе
БГНЕС