Каква е причината – не пропускайте да разберете този петък от 22:00 ч. по NOVA
Управител на компания за контрол на вредители и дезинфекция ще промени изцяло своята външност в новия епизод на „Шеф под прикритие“ тази вечер по NOVA. Дегизираният шеф ще се впусне в различни служебни предизвикателства заедно със свои работници, за да разбере от първо лице кои са казусите в компанията му и какво може да бъде подобрено.

Симеон Петров е управител на „Килърите“, които решават проблеми с вредители в цяла България. Той влиза в предаването, за да разбере дали всичките им нововъведения достигат до крайния клиент, дали иновациите, които са предприели в последните години, са полезни, дали служителите им са доволни от тях, или нещо ги затруднява.

Още в първия ден управителят ще се сблъска с една от най-взискателните си и изискващи служителки и ще опита да я провокира по всевъзможни начини. Непредвидени ситуации очакват Симеон Петров при срещата и със следващите му подчинени – един от тях ще допусне поредица сериозни грешки, а работата му с друг ще се окаже заплашена с полиция. Най-голям шок у мениджъра ще предизвика информация за административна пречка, която ще го принуди да захвърли прикритието си, за да разбере всичко за създалата се неприятна ситуация в един от регионалните офиси.

Какви пропуски ще направят впечатление на мениджъра на компанията? Възможно ли е някой от служителите да се раздели с поминъка си? Има ли причина работниците да се притеснят, когато разберат кого всъщност са обучавали?


Гледайте „Шеф под прикритие“ тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Шеф под прикритие“ и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на Facebook страницата.