Няколко съвета за перфектно тяло
Вероятно сте чували приказката, че всичко ново е добре забравено старо и сега ще ви докажем именно това.

Упражненията, които ще видите в канала "Кaк дa" във vbox7 са използвани от нашите предци преди векове и все още са невероятно ефективни. Тяхната цел е бързина, сила и издържливост. Затова са и толкова функционални.

Упражнения с боздуган

Премятането на боздуган е практикувано в Индия още отпреди 2000 години. Използвано е да се тренират войните. Тренировъчните боздугани приличат на масивни близалки, а въртенето им развива мускулатурата на цялото тяло.
 

Антична лицева опора

Понякога наричат това упражнение и "полу-луна". То е наистина антично, но е широко популярно сред трениращите източни бойни изкуства и в частност джу-джицу.

 

Десетте най-полезни упражнения, които всеки може да прави

Клекът на стрелеца

Страхотно упражнение за подобряването на баланса и мобилноста на гърба.
 

Разходката на фермера

Изглежда просто, но с него може да постигнете невероятна сила, издържливост и да укрепите мускулатурата на цялото си тяло. Съобразете тежестта, която ще носите, спрямо вашето лично тегло.
 

Шест начина да запазим мотивацията и да не се отказваме от тренировките

Структурата на тренировка от Древна Гърция

Естетиката при телата в Древна Гърция е известна. Там е имало хора, чиято работа е била подобна на тази на днешните треньори. Но едно е общото - тренировките са се състояли от загрявка, същинска част и разтягане на мускул. Познато, нали?