архив
архив / Булфото
Има жертва и ранени

Жена на 40 години загина на място при сблъсък на два автомобила на пътя между Ямбол и село Роза. Трима пострадали са транспортирани в ямболската болница.

Пиян шофьор „паркира” в мебелен магазин в Благоевград (СНИМКИ/ВИДЕО)

Движението в участъка на катастрофата е ограничено в едната лента, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Сигналът за инцидента е получен малко преди 15:30 часа. В единия автомобил е пътувал само шофьорът, чиято проба на място с дрегер е дала положителен резултат. Ще му бъде взета и кръвна проба за алкохол. Във втората кола са пътували трима, включително и жената. Продължава изясняването на причините за инцидента.

Пиян и дрогиран шофьор блъсна пешеходец в с. Мездрея

Стабилно е състоянието и няма опасност за живота на тримата ранени в катастрофата, съобщи за БТА д-р Недялка Влахова от Спешното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ в Ямбол.

Шофьорът с положителната проба за алкохол е приет с гръдна травма и счупени ребра в отделението по хирургия. В другия автомобил е пътувало семейство. Зад волана е бил 19-годишният им син, който заедно с баща си са приети в отделението по ортопедия.

БТА