/ ThinkStock/Getty Images
На 11 октомври, около 20.00 часа във Враца е спрян за проверка лек автомобил “Ситроен”, управляван от 44-годишен мъж от Враца. Пробата за алкохол се оказала положителна - 2,36 промила.

Млад водач блъсна млад велосипедист

Водачът отказал проба за наличие на наркотични вещества, но при извършения обиск, в личните му вещи  е намерен плик съдържащ суха листна маса с канабис. Оказало се, че и автомобилът е извън закона - не регистриран. Мъжът е задържан.

Задържаха „мъртво пиян“ водач на камион

Освен него, през вчерашния ден са установени и други нередовни водачи. На пътя между с.Вировско и с.Върбица, е спрян за проверка  товарен автомобил “Ивеко“, управляван от жител на село Габаре. Установено е, че регистрационните табели са издадени за друг автомобил.

Мъж изпадна от кола в движение и пострада

В Бяла Слатина е спрян за проверка мотопед без регистрационна табела, управляван от 15-годишен, неправоспособен водач. В.Крива бара е спрян за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от 28-годишен жител на същото село. Установено е, че водачът е неправоспособен, а регистрационните табели на автомобила са с изтекъл срок на валидност.
ОД на МВР Враца