/ Ивайло Русинов
Трима Бойци на Врачанският „Боен клуб Сила" се върнаха  с медали от провелото се в „Арена Шумен“ Държавно първенство по ММА, организирано от Българска федерация по ММА . На първенството взеха участие над  160 състезатели, от 17 клуба.  Врачанският клуб изведе трима свой бойци, които се представиха отлично и успяха да стигнат до финалите .Това са надеждите Цветомир Тодоров – юноши до 65 кг. Николай Цветков –кадети до 49 кг. и дебютантът  при момчетата до 52 кг. Георги Иванов.

Иванов направи блестящ дебют в октагона, като успя да премине квалификационните стещи премина през  четвъртфинала и стигна до финалите на първенството . Така най- малкият състезател на „Боен клуб Сила“ се окичи със сребърен медал.

Награждаване
Ивайло Русинов

Николай Цветков при конкуренция от 5-ма съперника в първата си среща игра блестящо три рунда в които надигра опонента си от „Спартак „Кърджали и спечели срещата с 3:0 съдийски, което го придвижи към четвъртфиналите. В крайна сметка Николай се окичи с бронзов медал.

Цветомир Тодоров за осми пореден път стана Републикански шампион. В надпреварата за шампионската титла се изправиха един срещу друг  шестима бойци. Окичвайки се с златният медал боецът на „Боен клуб Сила“ си осигури място в националният отбор на България, с който ще вземе участие на Балканско първенство. То ще се проведе през месец май в Истанбул, след което ще започне подготовка за Европейско първенство по ММА, което е насрочено за средата на лятото в столицата на Италия - Рим.

Треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров се справика блестящо с подготовката на тримата бойци и отчетоха представянето на момчетата като отлично. Ежедневната работа и постоянството на техните възпитаници ги кара да се чустват горди с постиженията им.