Община Враца
Община Враца / Дарик Враца
Национален бизнес форум с мотото „Силни региони за силна икономика“ ще се проведе на 20 април във Враца. Инициативата е на списание „Бизнес Клуб“ и Община Враца. Форумът е част от турне в 20 големи общини, което ще започне на 20 април и ще продължи до 30 юни.

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на икономиката.
Партньори в него са водещите бизнес организации, сред които са БТПП, АИКБ и БСК.

Във форума ще вземе участие експертен екип от лектори и представители на държавните институции, които ще запознаят местния бизнес с полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, най-актуалното за европроектите, международни пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, и други.

Част от програмата на форума е и специален концерт-спектакъл „Свята земя българска“ в изпълнение на народната певица Поли Паскова  и внушителния ансамбъл „Чинари“. Водещ ще бъде Шкумбата. Концертът ще се състои на 22 април – събота – от 17 ч. в парк „Дъбника“ във Враца. Всички врачани и гости на града са добре дошли, канят от Общината.