Волни ездачи във Видин
Волни ездачи във Видин / netinfo
Ако не ви плашат 30 градусовите горещини в почивните дни, ако имате превозно средство на 2 колела и харесвате високите скорости - вашата посока е крайният Северозапад. Видин ви кани на мотосъбор. Инициатор на проявата е видинчанинът Георги Георгиев - председател на новосформирания клуб от симпатизанти и любители на атрактивните тежки машини. Поканата за слушателите на Дарик за мотосъбора е лично от Георги Георгиев:

/ чуйте прикачения звуков файл /

Ето и програмата за мотосъбора по часове:

В 11,00 ч. на пл. “Бдинци” започва концертът на Васко Кръпката и неговата група по повод старта на "Мотосъбор Видин 2007", на който Община Видин е съорганизатор заедно с "Норд Уест моторс клуб" - Видин.

В 12,00 ч. кметът на Видин д-р Иван Ценов официално ще поздрави участниците в събора. На площада мотористите ще демонстрират част от възможностите на машините, а публиката ще определи кой мотор е най-атрактивен и кой е най-шумен. Плакети от Община Видин ще получат най-младият и най-възрастният участник в мотошоуто, както и пристигналият от най-далеч. Ще бъде избрана и рокер-дама на събора. Един от призовете ще връчи Ротари клуб- Видин.

Около 13,00 ч. мотористите ще направят и демонстрационна обиколка на града с маршрут ул. “Цар Симеон Велики”, ул. “Широка”, бул. “Панония”, Надлеза и ул. “Цар Александър ІІ”.

А от 15,00 ч. на летище Иново ще има мото-шоу и състезания по скоростно и майсторско управление.

Мотосъборът ще завърши с “Китариада” - концерт на стари и нови видински групи на къмпинга в парк “Нора Пизанти”,  началото - 21,00 ч.