Рали Вида 2018
Рали Вида 2018 / Община Видин
Церемониалният старт на състезанието бе даден пред средновековния замък „Баба Вида”, където от името на Огнян Ценков, кмет на Община Видин, Венци Пасков поздрави състезателите и организаторите на ралиспринт  „Вида 2018”: „Искам да благодаря за отличната организация  на всички, вложили усилия за осъществяването на това събитие. Нека се насладим  на това дългоочаквано спортно събитие и подкрепим своите фаворити.

Рали Вида 2018
netinfo

Община Видин ще продължава и занапред да съдейства и да се грижи за създаване на все по-добри условия за провеждане на това престижно състезание, превърнало се в традиция за нашия град”- каза той.

Много почитатели на автомобилния спорт бяха дошли, за да подкрепят и аплодират състезателите. Представени бяха екипажите, които тази година са рекорден  брой - 31 от цялата страна и от съседна Сърбия. Община Видин осигурява награден фонд от 5000 лв., както и купите за победителите.  

Рали Вида 2018
netinfo

Ралиспринт „Вида 2018” е с три трасета, на които са разположени четири скоростни етапа. Неговото начало е на 4 ноември от 9.08 ч. на етапа в село Синаговци, а финалът е в същия ден пред крепостта „Баба Вида”.
 

Рали Вида 2018
netinfo