/ Община Мездра
Малките приятели на Мездра от частно училище „Д-р Петър Берон“-София за втори път зарадваха с усмивки и подаръци Общинския център за социални услуги и дейности в града.

Враца посреща Великденските празници с цветна украса и богата програма (СНИМКИ)

На 18 април децата от 4 „в“ клас с класен ръководител - мездренчанката Гергана Николова и учителят - доброволец Галина Пенева направиха дарение от 40 комплекта хранителни продукти за Великден за самотно живеещи хора.

Благородната проява е по инициатива на родителите, които са намерили най-правилния и най-хуманен начин чрез своя пример да възпитат децата си в изконни християнски добродетели - добротворчество и милосърдие.

Мездра дарение

Малчуганите гостуваха на кмета на общината инж. Генади Събков в дните преди Коледа, когато отрупаха с подаръци ученици от СУ „Иван Вазов“. "Идването им за пореден път в Мездра ни кара да вярваме, че добродетелността е жива, а милосърдието не е само по Коледа. Това ни прави малко по-спокойни за бъдещето на нашите деца", коментираха от Общината.

Мездра дарение
Община Мездра

Децата получиха плодове от директора на ОЦСУД Наталия Христова и след няколко снимки в центъра на Мездра, продължиха екскурзията си до пещерата „Леденика“.