Поредна победа на юношите на Ботев
Поредна победа на юношите на Ботев / Дарик - Враца

Юношите-старша възраст на "Ботев"-Враца разгромиха като гости с 6:0 връстниците си от „Ботев"-Луковит. Двубоят бе от 10 кръг на първенството в зона Враца. Още в първата минута възпитаниците на Ивайло Димитров откриха резултата. След триходова комбинация започната от Манолов и преминала през Найджъл Яниславов и Галин Найденов топката влезе в мрежата на домакините за 1:0. В 15-ата минута врачани удвоиха преднината си. Мартин Димитров проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Любомир Кирилов с глава се разписа за 2:0.

Две минути по-късно капитанът на „Ботев" Михаел Парасков открадна топката, подаде я на Краси Милев, който с удар от около 30 метра направи преднината на гостите класическа. В 19-ата минута Манолов проби по левия фланг и центрира в наказателното поле, където бранител на Луковит изчисти, но от границата на пеналта Найджъл Яниславов прати топката в долния десен ъгъл на вратата за 4:0.

При този резултат двата тима се оттеглиха на почивката. Втората част започна отново с натиск на врачани и головете не закъсняха. В 52-ата минута Мартин Димитров проби отляво и центрира в наказателното поле където Кирил Кръстев засече топката за 5:0. Крайното 6:0 оформи Богомил Илиев след асистенция на Мартин Димитров в 65-ата минута. След този успех отборът на „Ботев"-Враца натрупа в актива си 24 точки.