/ Thinkstockphotos
Специализирана операция по линия „Наркотици“ се проведе на 3 май във Враца. Това съобщават днес от Областната дирекция на МВР. Полицаите направили секретен пост в района на училище в града, в резултат, на което е задържан мъж на 19 г. от Враца. 

Спипаха наркодилърка във Видин

При извършения му обиск и претърсване на жилището му, полицейските служители са намерили и иззели плик съдържащ 4,7 грама зелена суха листна маса третирана с наркотично вещество. В жилището на е намерена сгъвка съдържаща зелена суха листна маса със същото вещество. 
 
Засякоха непълнолетни с наркотици

В същия ден, в питейно заведени в Бяла Слатина, е извършена проверка на мъж на 38 г. от същия град. При започване на обиска той. изхвърлил от джоб на панталона си найлоново пликче с бяло кристално вещество, което при направения полеви наркотест реагира на метамфетамин и станиолова сгъвка с канабис. Мъжът е задържан.
 

Около 19.30 часа при обход на автогара - Мездра, полицейски патрул извършил проверка на група лица. Проверени са петима непълнолетни, като  е установено, че четирима от тях са криминално проявени.

Задържаха наркодилър във Враца

В един от проверените е намерена хартиена сгъвка суха листна маса, за която проверяваното лице заявило, че е това е „чай за пушене“. И петимата са предадени на родителите с разписки и са им съставени протоколи.