/ netinfo
Четири полицейски операции са провели през изминалото денонощие служителите на реда във врачанско. Целта на територията на полицията в Бяла Слатина е била противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки-тютюневи изделия и алкохолни напитки без акцизен бандерол и подобряване на резултатите при противодействие на битовата престъпност, контрол на пътното движение в малките населени места. Проверени са 46 автомобила и 78 лица.

Съставени са 3 акта и 20 ел.фиша по ЗДвП.

За времето от 19:00 часа до 24.00 часа, на 04 февруари, на територията на Мездра и селата: Долна Кремена, Горна Кремена, Кален, Горна Бешовица, Дърманци, Лик, Ослен Криводол е проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност, осигуряване на засилено полицейско присъствие, безопасност на движението.  Установени са 2 нарушения на ЗБЛД.

Семейните скандали - най-много през миналото денонощие

За времето от 09.00 часа на 04 февруари до 06.00 часа на 05 февруари на  територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени  са 6 автомобила и 15 лица. Констатирани са 4 нарушения.

На 04 февруари,  на територията на полицията в Роман е проведена специализирана полицейска операция. Извършени са проверки на 10 лица, 5 автомобила, 2 питейни заведения. Установени са 2 нарушения на ЗДвП.