/ Снимка: Дарик, архив
Полицаи спипаха гражданин в три различни престъпления. На 28 ноември, при провеждане на специализирана полицейска операция в Лом е извършена проверка на адрес, ползван от Н. Г. на 70 години. При направеното претърсване в една от стаите на имота са намерени общо 7 700 къса цигари от марките "President slims" и "Wilson blue", без необходимия акцизен бандерол.

Млада жена си измисли грабеж

В съседна постройка в двора на имота, ползвана от Н.Г., са намерени 8 стъклени бутилки с вместимост от 0,7 литра уиски "Johnnie Wolker red lalble", на които има поставен акцизен бандерол, за който има данни, че е неистински. На 4 от бутилките поставеният бандерол е с еднакъв сериен номер. Намерени са също 2 бутилки с вместимост от 3 литра от същата марка уиски и бутилка уиски "Grants", за чиито акцизни бандероли също има данни, че са неистински.

Разкриха за минути извършителя на грабеж в Монтана

При извършените процесуално-следствени действия е установено, че Н.Г. е създал условия за неправилно отчитане на потребената електрическа енергия, за което е уведомен екип на електроразпределителната компания и са изготвени констативни протоколи от група "Нетехнически загуби".