Петя Аврамова отново с инициатива за децата

Инж. Петя Аврамова:
Инж. Петя Аврамова: / Дарик Враца - архив
 Народният представител Петя Аврамова за втора поредна година обявява инициативата – „Книгата – мой приятел”. В нея могат да се включат всички ученици от Враца, като в края на ваканцията тримата най-активни читатели ще получат награди, осигурени от народния представител. Те ще бъдат определени с помощта на директора на библиотеката Силвия Врачовска и служителите в различните отдели.
Участниците са разделени в три възрастови групи – от 7 до 10 години, от 10 до 14 години и над 14 годишна възраст. Учениците прочели най-много книги във всяка една от групите ще получат подарък, ваучер за закупуване на книги.

Инициативата ще бъде обявена на 20 юни /вторник/ в 9.30 часа в парка на ж.к. „Дъбника”, където народният представител Петя Аврамова ще прочете и приказка на деца от детските градини „Зора” и „Знаме на мира”.
В парка ще бъде монтирана къщичка за книги, която е подарък от народния представител Петя Аврамова. В нея ще бъдат подредени издания от различни жанрове, подходящи за възрастни и деца, българска и световна класика. 
 
ГЕРБ Враца,