/ ThinkStock/Getty Images
На 16 януари, около 20:30 часа служители от дежурен автопатрул на Група за охрана на обществения ред на полицията в Лом при движение по улица "Славянска" в междублоковото пространство зад блок № 71 са установили лек автомобил "Пежо 206” с монтанска регистрация, с водач криминално проявеният и многократно осъждан В.М. на 25 г. от София, и 17-годишна пътничка от село Бутан, община Козлодуй.

Хванаха дилър на дрога в Лом

Непосредствено до автомобила е установен 15-годишен от Лом. Той признал на полицаите, че държи наркотични вещества, които току що е закупил от лицата в автомобила. При извършения личен обиск в него са намерени полиетиленово пликче с тегло 0,55 грама канабис и полиетиленово пликче с кръгла форма, с тегло 0,65 грама, съдържащо амфетамин.

Преследваха дрогиран водач

В двигателния отсек на автомобила е намерено пликче канабис с тегло 9,78.  При последвалия личен обиск на пътничката в бельото й са намерени 2 полиетиленови пликчета, с общо тегло 1,09 грама амфетамин, както и полиетиленово пликче, съдържащо 2 хапчета с тегло 0,38 грама екстази.