Почистване
Почистване / netinfo
Над 20 служители на общинска администрация днес хигиенизираха и разкрасиха два обекта, намиращи се на територията на гр. Мездра. В последния ден от тазгодишната студентска бригада и преди традиционния пазарен ден в града, бе пометен районът на общинския пазар. Отпадъците бяха извозени с техника на ОП “Чистота“.
 

Почистване
netinfo


Служители на Община Мездра разкрасиха и пространство, разположено между блокове № 1 и № 2 в града. Те боядисаха детските съоръжения и пейките и им придадоха по- приветлив вид.
 
Георги Гергов, гл. експерт „Екология“ поясни, че инициативата е на ръководството на Община Мездра, а служителите работят доброволно и с желание. Той призова и гражданите също да се включват с доброволен труд в почистванията, които общинска администрация традиционно организира.
 

Почистване
netinfo


„Моля нашите съграждани, които имат възможност след работа или през почивните дни да почистват детските площадки и градинките в междублоковите пространства и индивидуални дворове да бъдат по- активни. Община Мездра ще съдейства при необходимост от осигуряване на техника за извозване на отпадъците. Нека всички ние да помогнем, за да бъде Мездра по-чиста и по-приветлива за нас и нашите деца.“, апелира Георги Гергов.
 

Почистване
netinfo


Инициативата на Община Мездра бе приета положително от гражданите. Те заявиха, че по този начин се дава добър пример на жителите на града и се стимулира тяхната ангажираност в разкрасяването му.
 
Община Мездра