Обявиха още двама водачи на листи
Обявиха още двама водачи на листи / Дарик

Председателят на 39-то Народно събрание и два пъти народен представител доц. Борислав Великов отново ще се кандидатира и ще води листа от Монтана.

„Аз не съм преставал да се срещам с  монтанчани, идвам почти всяка седмица и като общественик и бизнесмен, който чувства социален ангажимент към обществото, продължавам да помагам за развитието на региона и хора, изпаднали в различни житейски ситуации", обясни решението си доц. Великов.

Той припомни, че на парламентарните избори през 2009 година като мажоритарен кандидат-депутат взе почти 10 000 гласа, а като водач на листата на ЛИДЕР с Новото време - над 7500, но не влезе в парламента, поради това че партията за малко не прескочи бариерата от 4% за влизане в НС. Така на практика гласовете за него се преразпределиха и влезе представител на РЗС, който беше събрал малко над 2000 гласа.

„Много хора от Монтана настояват да „преиграем мача" от 2009 -та. Приех да водя листа в Монтана и 25-ти МИР в София на ЛИДЕР, които заедно с БНД, патриотичната партия НИЕ, граждански, браншови и пациентски организации в здравеопазването ще участват заедно на изборите", съобщи  доц. Великов.

Във Враца от името на ЛИДЕР и НИЕ листата ще води Златка Карамелска. Останалите лица от лисатата ще бъдат обявени до края на седмицата. „Спазваме правилото те да бъдат разпознаваеми личности, с авторитет в областта. Нашата цел е съживявяне на малкия и средния бизнес", обяви Зл.Карамелска.

„Ние не сме политически обременени, можем открито да излезем и да дадем решение нва всеки един проблем, възникнал в държавата, добави и  областният представител на НИЕ за врачанско Румен Христов. Председател на предизборния щаб на коалицията е Ивайло Вагенщайн, председател и на ОбС Оряхово.

 

Обявиха още двама водачи на листи
netinfo