Обявиха двама за общодържавно издирване
Обявиха двама за общодържавно издирване / ОД на МВР Враца

Каролин Пламенова Кръстева от с. Руска Бела, област Враца е в неизвестност от 9 дни.

18 годишното момиче се издирва по молба на близките й. Тя е напуснала дома си на 9 януари и оттогава е в неизвестност, като това не е първия случай на отсъствие от дома.
По случая в РУП-Мездра  на 13 януари е образувана преписка. Каролин е издирвана първоначално на територията на областната дирекция, а от днес е обявена за общодържавно издирване.
На външен вид Каролин отговаря на възрастта си, със среден ръст, слабо телосложение. Тя е с къса, права, кестенява коса. Лицето й е овално, със светъл тен и кафяви очи.
В деня, в който е напуснала дома си, Каролин е била облечена с черно шушляково яке, с качулка с кафяв гарнитура, с тъмносини дънки, кафяв потник с щампа, обута с бели кожени обувки. 

Полицията издирва още един жител на врачанска област. Красимир Нановски на 53 години, от с. Малорад, е напуснал дома си преди осем дни и оттогава е в неизвестност.

Обявиха двама за общодържавно издирване
netinfo

По данни на съпругата му, която обезпокоена от неговото изчезване, потърсила помощ в полицията, мъжът е излязъл от дома им на 11 януари. На 12 януари е предприето издирване на местно ниво, но след като не са открити данни за местопребиваването му, е  обявен за национално издирване.
Мъжът е висок на ръст, пълен, с къса прошарена коса, овално лице и кафяви очи. Той е облечен с черно кожено яке, черен памучен панталон, тъмнокафява риза на светли райета, обут с черни кожени ботуши.

Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваните могат да сигнализират на телефони: 092/692502, 092/692393, 112 или в най-близкото поделение на МВР.