НОИ Враца сред отличниците
НОИ Враца сред отличниците / Дарик Враца - архив

Отлична оценка за работата си през последните три години получи териториалното поделение на НОИ във Враца. Това стана на националното съвещание на института. Регионалното звено в града бе посочено сред най-добре работещите в структурата на осигурителния институт. Оценката е на база три вътрешни одита, направени на поделението през миналата година.

Чрез тях е направена цялостна проверка на дейността. Оценявани са управлението на институцията, счетоводната дейност, а също и работата на пенсионния отдел, на отделите "Краткосрочно осигуряване" и "Осигурителен архив". "Тази отлична оценка е както за работата на екипа, така и за управлението на директора Иван Грозданов" - каза на съвещанието Михаил Младенов, директор дирекция "Вътрешен одит" в НОИ.

"Поставянето на нашето поделение на първо място в страната ни радва, но е и голяма отговорност. Ще продължим да работим със същия ентусиазъм в полза на гражданите" - коментира Иван Грозданов, директор на ТП на НОИ - Враца. Той допълни, че акцент в работата през тази година ще е успешното завършване на изграждащия се във Враца архивен център на НОИ за Северозападна България. Очаква се работата по него да приключи в средата на лятото. Центърът ще събере архивите на трите териториални поделения на НОИ в региона - Видин, Враца и Монтана.