НФСБ с кандидат-кметове в Северозапада
НФСБ с кандидат-кметове в Северозапада / БГНЕС

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи днес в София кандидатите за кметове на НФСБ в 16 града - областни центрове. „Всички кандидати са доказани професионалисти в своите сфери и патриоти", заяви председателят на Националния фронт за Спасение на България. „Не правим дребни сметки за това на колко места можем да спечелим изборите. Ние участваме в този вот, защото сме алтернатива и представляваме автентичния патриотизъм.", подчерта Симеонов.

Освен свои кандидати НФСБ ще подкрепя и настоящия кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидата на ГЕРБ за кмет на Кърджали, инж. Дилян Димитров за Монтана, както и настоящата кметица на Добрич Детелина Николова.

За Видин кандидатът на НФСБ е Станислав Станчев. Той е възпитаник на Националния военен университет „Васил Левски"- гр.Велико Търново с военна квалификация „Офицер-инженер по експлоатация и ремонт на Автотранспортна техника" и гражданска специалност „Двигатели с вътрешно горене" с квалификация „Машинен инженер".
До 1992г. е офицер в Българска Народна Армия. От края на 1992г. до настоящия момент се занимава с частен бизнес. Собственик е на строителна борса и на фирма за международен транспорт и спедиция.