Наплив за регистрации в РИК
Наплив за регистрации в РИК / Дарик Враца

Натоварен съботен ден за РИК Враца. До обяд листи регистрираха Коалиция Център – Свобода и солидарност, ДПС, РЗС, Нова алтернатива, гражданските организации като  ПП „Кауза България“,  Движение Модерна България и др.

Наплив за регистрации в РИК
netinfo

Коалиция Център – Свобода и солидарност, в която влизат НДСВ и Народна партия Свобода и достойнство е с водач лидерът на НДСВ Христина Христова.

Наплив за регистрации в РИК
netinfo

Листата на ДПС е с водач Камен Костадинов, който обяви че е бил поканен от областна организация да оглави листата.   „Започвам кампанията с увереност, че ще реализираме мандат за ДПС от врачанско. Имам самочувствието на човек познаващ съществената проблематика на страна и на Северозапада, включително.  Имаме много добра програма, няма да обещаваме неща, които не бихме могли да реализираме“.

Наплив за регистрации в РИК
netinfo

Водач на листата за Движение Модерна България  за врачанско е юристът Пламен Петков. Листата бе регистрирана от водача за монтанско Свилен Колев, който обяви, че намерението на движението е да мине 4 %-овата граница,, не за да управлява, а за да може да упражнява контрол.

Наплив за регистрации в РИК
netinfo

Другата гражданска листа е на ПП „Кауза България“. Новосформираната партия регистрира листа от 6 кандидати, с водач Цецка Ангелова Ценова.