/ Дарик Враца - архив
Тази година данъчните раздават гейминг системи за виртуална реалност и електрически ховърбордове
За четвърта поредна година, НАП даде началото на образователния си проект „Влез в час с данъците“. Целта му е младите хора да получат основни познания за данъчната и осигурителната система в страната.

Земеделци забравят да декларират доход

При срещата си със средношколците лекторите на НАП се стремят да провокират интерес у тях, като им предоставят подходящи източници на информация за данъците и осигуровките.

Офис на НАП Враца стартира кампанията в СУ „Васил Кънчов” гр.Враца. Първият данъчен урок премина при голям интерес, като дискусия, а най-активните ученици получиха награди. Данъчни служители ще се срещнат и с ученици от училище СУ „Козма Тричков“, град Враца.

Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Лекциите, които ще изнасят служителите на НАП в класните стаи, ще включват видео-материал, който представя данъчната материя чрез диалог с участието на популярни лица.

Данъчни събраха близо 6 милиона лева от просрочени задължения във Врачанско

Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да  получат повече информация за проекта и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди.

В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди - 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер.
НАП Враца