/ Снимка: Дарик, архив
Поне осем човека са задържани във Враца за последното денонощие, заради притежание на наркотици, съобщават от ОД на МВР.  

Полицаи откриха тайник с наркотици

На 14 март, в 12:20 часа в областния център е извършена проверка на две криминално проявени лица. В едно от лицата е намерен „чай“ за пушене. В 19:50 часа в чакалнята на жп гара Враца е извършена полицейска проверка на три лица.

В едно от лицата, 23-годишен жител на село Брусен е намерен плик с канабис. Те са задържани. Тази нощ, в 00.45 часа във Враца е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“.

Задържани младежи, заради амфетамини

В колата са установени 5 непълнолетни лица от Бяла Слатина. При извършения обиск в автомобила е открит канабис и електронна везна. Те са задържани. По време на специализирана операция по линия „Противодействие разпространението на наркотици“, в Мездра е извършена проверка на 17-годишен жител на същия град и 15- годишен жител на село Крапец. В двете лица са намерени „чай“ за пушене.
 
Задържаха наркодилъри

За времето от 20.30 часа до 21.30 часа на територията на село Хубавене е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици”. Извършени са проверки в питейни заведения, МПС, района около училището. Нарушения не са установени.