Великов в Монтана.
Великов в Монтана. / Реформаторски блок - Глас народен
Кметът на Монтана Златко Живков и двама бивши министри – на икономиката Божидар Лукарски и на образованието Даниел Вълчев - призоваха хората от Монтана да гласуват за доцент Борислав Великов – водач на листата на реформаторите в района – с бюлетина №21 в предстоящите избори за парламент.
Голямото събитие на кампанията се проведе в залата на Драматичния театър в Монтана, водещ бе актьорът Антон Радичев.

Доцент Великов е не просто народен представител от Монтана в три парламента, той е обичаният народен представител на Монтана. Дарява цялата си заплата. Само за последните две години средства са 95 хиляди лева. Подпомогнати са над 1200 семейства. Купува къща за 4000 лева за бездомна майка с три деца в село Василовци, издържа лекарски кабинет в краен квартал в Монтана, подпомага болници, църкви, читалища, детски и социални домове и пенсионери. Предоставя собствени средства за ежемесечни стипендии на 45 млади момичета и момчета от област Монтана.
Носител е на много награди от хуманитарни организации и кампании, последната от които е орден „Антим І” за заслуги към духовността и дарителство за храмове в региона.

За направеното е ценен и уважаван не само от своите симпатизанти, но и от своите политически опоненти. Призовава и успява да обедини усилията на всички депутати от региона в защита на общи каузи за развитието на Северозапада.
„Не познавам по-достоен човек, с гордост мога да заявя - мой приятел, който да представлява хората от Монтана. Той е най-последователният и настоятелен депутат, с който съм работил за разрешаването на редица проблеми на този край.” - заяви Божидар Лукарски. 

„Реформаторският блок е гарант за това, че България ще има стабилно дясно-центристко правителство. Това означава, че страната ще има устойчив икономически ръст, с правилно разпределение във всички региони и няма да се харчат пари за глупости, а публичният ресурс ще отива там, където има нужда” - каза Даниел Вълчев. 

„Пожелавам много късмет, не се притеснявайте от нищо, трябва да направим избора на 26 март и трябва да го направим с № 21” - призова кметът на Монтана Златко Живков.

Събитието завърши с концерт на Светльо Витков и група “Хиподил”. Политическата партия „Глас народен”, чийто лидер е вокалистът, е коалиционен партньор на блока за предстоящите избори.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление.