детска площадка 
детска площадка  / Дарик нюз, архив
С благотворителна изложба-базар започва кампанията „Да играем заедно“, провеждана от родители и близки на деца с увреждания от Враца.
Организаторите се надяват да съберат средства за закупуване на комбинирани съоръжения за деца с увреждания, които ще бъдат монтирани на вече съществуващи детски площадки в града. За съоръженията са необходими  приблизително 19 хил. лв. Партньори в кампанията са Младежки дом и сдружение „Зорница“, в чиито дневен център има 66 потребители на различна възраст.

На фотоизложбата в Младежкия дом ще бъдат представени близо 20 деца с различни увреждания, с тях са здравите им братя и сестри, както и техни приятели. Идеята на организаторите е да покажат, че  здравите и „различните“ деца могат и трябва да играят заедно.
До момента за базара са дарени вещи от различни творци, както и сувенири, изработени от „различните деца“. Организаторите са събрали вече и първите 100 лв..

Изложбата- базар в подкрепа на „различните деца“ се подкрепя и от няколко фирми, които ще осигурят кетъринг за събитието. Откриването ще е на 4 септември, от 18 ч., в Синята зала на Младежкия дом.