Грамоти и плакет за АСК „Жико-Моторспорт“
Грамоти и плакет за АСК „Жико-Моторспорт“ / Община Видин

Грамоти заради спечелена шампионска титла в Националния шампионат по раликрос и затворен маршрут-писта за 2013 г. получиха от кмета на Видин трима състезатели от Автомобилен спортен клуб „Жико-Моторспорт“. Радослав Маринов и Пламен Цветанов са призьори по раликрос съответно в клас Х2 /до 1600 куб.см/ и клас Х3 /до 2000 куб.см/, а Ивайло Цветков е шампион по затворен маршрут-писта в клас Х1 /до 1400 куб.см/.

 

АСК „Жико-Моторспорт“ печели трето отборно място в Националния шампионат. Видинският кмет връчи на председателя на клуба Иван Иванов грамота и плакет с герба на Община Видин, като изрази удовлетворението си от постигнатите резултати. „Благодаря изключително много на г-н Гергов за подкрепата, която ни оказа през този и през миналия сезон. Досега не сме работили така добре с нито един кмет, никой не ни е помагал толкова много – в организацията и на дрифт шампионата, и на Time Attack.

Предполагам, че ще работим все така добре и ще прославяме Видин, който има традиции в автомобилния спорт“ – каза Иван Иванов. Гергов изрази надеждата си, че при такива успехи АСК „Жико-Моторспорт“ ще привлече талантливи състезатели в състава си и пожела на наградените нови постижения.