Феникс груп на турнир за купата на Интер-хотел Сандански
Феникс груп на турнир за купата на Интер-хотел Сандански / netinfo

Врачанският женски футболен отбор „Феникс груп”, с треньор Павлин Тодоров участва в пролетен Международен турнир за купата на „Интер-хотел Сандански”. Надпреварата започва днес и ще продължи до 11 март. В състезанието ще участват 8 отбора от страната.Те ще бъдат разделени в две предварителни групи, като срещите ще се играят по системата всеки срещу всеки.

Организаторите на Международния турнир са предвидили купи, медали и топки за класиралите се от първо до трето място, както и индивидуални награди за: „Най-добра вратарка на турнира”, „Най-технична футболистка”, „Голмайстор на турнира”, „Мис футбол” и „Най-перспективна състезателка”.

В първите мартенски дни стартира пролетния сезон на футболистите от западната Б група. Отборите от региона заемат места във втората половина на Таблицата за временно класиране:

- Чавдар Бяла Слатина е на 9 място с 18 точки;

- Монтана – на 12-то с 15;

- Локомонив Мездра – на последното 14 място с актив от 14 точки.

Най-много поводи за радост имаше Общински футболен клуб “Ботев”, който се нареди начело в класацията на “В” група, като победи “Локомотив” Горна Оряховица с 1 : 0.

В неделя от 15:30 ч. на стадиона във Враца “Ботев” ще играе срещу “Ситомир” Никопол. Срещата е от 19-ия кръг на шампионата.