Десните сили във Враца подкрепиха Калин Каменов
Десните сили във Враца подкрепиха Калин Каменов / ГЕРБ Враца
Калин Каменов
82625
Калин Каменов
д-р Здр.Златев
Ивайло Христов
Владимир Уручев
д-р Иво Ралчовски
  • Калин Каменов
  • д-р Здр.Златев
  • Ивайло Христов
  • Владимир Уручев
  • д-р Иво Ралчовски

Кандидатите за кметове във Враца от Реформаторския блок д-р Здравко Златев и от Български демократичен център Ивайло Христов днес обявиха своята безрезервна подкрепа за кандидата на ГЕРБ Калин Каменов. Те призоваха своите членове и симпатизанти да гласуват на балотажа за него с бюлетина № 14. „С общи усилия ще победим, сподели д-р Здравко Златев и подчерта

„В наше лице, като част от едно общо европейско семейство вие имате един естествен, но взискателен партньор. Натоварваме Ви с отговорността да носите доверието на нашите избиратели".

„Тези избори бяха прецедент заради участието на такива млади хора като мен и Калин Каменов, обяви на свой ред и Ивайло Христов. По думите му „Калин е млад, амбициозен и работлив човек и му пожелавам като бъдещ кмет да се справи с проблемите във Враца".

С думи на благодарност и заявка за отговорност в бъдещите действия на общинските съветници от ГЕРБ се обърна към врачани и д-р Иво Ралчовски. Той призова жителите на общината „гласувайте в неделя на втория тур и дайте гласа си за по-добрия кандидат. Калин Каменов е бъдещето на града и нашите деца".

„С моите колеги сме убедени, че изборът за кмет на Враца трябва да бъде решен от мнозинството, не от малцинството, обясни и Калин Каменов. Той сподели надеждата, че „неприятната кампания, на която станахме свидетели през последните дни няма да отблъсне врачани, а точно напротив - ще ги мотивира и амбицира за да излязат и покажат, че не се подават на манипулации...От многото си срещи с хората имам увереност, че ще победим безапелационно. Тази увереност е продиктувана и от подкрепата, която получих и от моите колеги от дясното пространство.

За което им благодаря и съм сигурен, че благодарение на тяхната подкрепа Враца ще има още по-силно дясно управление. Заедно с Общинския съвет ще взимаме прозрачни, справедливи, резултатни и демократични решения за Община Враца."

На срещата присъства и евродепутатът Владимир Уручев, която сподели, че „много иска този път врачани да направят своя избор със сърце и с ум, но разумния избор". „Да подкрепим едно ново лидерство", призова Уручев.

Калин Каменов обяви, че подкрепа има не само от дясното пространство, но и от други партии като „Движение 21" и „Глас народен". „Сигурен съм, че цялата тази подкрепа ще подскаже на нашите съграждани кой е изборът на 1 ноември и те ще изберат №14"
Купуването и продаването на гласове е престъпление.