ЧРД Дарик Враца
ЧРД Дарик Враца / Дарик Враца
Дарик радио Враца стана на 24 години. 24 години, в които разказваме история. Историята, която не всички имаха привилегията да видят от близо и куража да я разкажат такава, каквато бе. Някои истории вече отидоха в историята, други продължават да се пишат.

Нашата лична история също е една голяма история. Преди 3 години например г-н Радосвет Радев реши, че можем да растем не само на време, но и на територия. И сега сме горди историци за 1/6 от България, заедно с колегите от Плевен, Ловеч, Монтана и Видин.

ЧРД Дарик враца
Дарик Враца

24 години не са малко, но са и възраст, на която ти се струва, че тепърва започва историята. А тази, за нашата 25-а годишнина я започнахме заедно с нашите гости.  Те са част от хората, които продължават да творят история. Благодарим на всички, които уважиха нашия празник, за високата оценка, за искрените пожелания, за прекрасните цветя и страхотните подаръци.  

Наздраве, приятели - за добрите истории и точните историци!

ЧРД Дарик враца
netinfo

Специални благодарности на Парти център „Ив“, фирма „Мити“ Лом, „Млечен рай“ Бистрец, фирма „Хубев“, „Дани“ Згориград, Борса „Ферит“, Шато „Бургозоне“, хотел „Хемус“, ресторант „Балабанова къща“ и диджей „Вас Балона“, които направиха празника ни незабравим!
 

Тортата
netinfo