Дарение за тризначките от с.Тишевица
Дарение за тризначките от с.Тишевица / ВМРО

Микровълнова печка дариха на семейството с тризначките в с.Тишевица представители на Дамски клуб „Вратица“ и ВМРО-Враца.

За Коледа дамите направиха базар на домашно приготвени сладкиши, по време на Волейболния турнир на ВМРО-Враца. „Всички бяха запленени от идеята, събраните средства да са за семейството на Савина! С мисълта да сме полезни, решихме със събраните средства да вземем микровълнова печка. Една полезна вещ, особено за майка на четири дечица, за която времето никога няма да е достатъчно! Надяваме се подаръкът да помогне поне малко в забързаното ежедневие на Савина“, коментираха дарителите.

При младото семейство от Тишевица, освен дамите от клуба Галя Георгиева и Румяна Витньова, бяха и Красимир Богданов-зам.кмет на Община Враца и председател на Областния комитет на ВМРО, Красимир Ангелов-общински съветник от ВМРО, Марин Цветков-Председател на ГО на ВМРО и Момчил Янков-зам. председател на МО на ВМРО.

„Беше прекрасен ден и всяка реализирана идея, която завършва с много усмивки, може да донесе на всеки само удоволствие! Успеем ли да зарадваме някой, то за нас се превръща в най-голямата радост, която може да изпитаме!“, споделиха още от Дамски клуб „Вратица“.