Дама зарадва деца с ценен подарък
Дама зарадва деца с ценен подарък / Център за работа с деца

Стерео уредба с караоке получиха като подарък децата от Център за работа с деца в град Враца. Дарението е от Диляна Василева, която живее във Великобритания.

"Този подарък силно развълнува и зарадва всички нас: екипа на Центъра и децата посещаващи формациите. Искаме да изразим голямата си благодарност към този жест, който ни показва, че има хора мислещи за децата с открито сърце. С радост ще го ползваме и винаги ще си спомняме за благородната постъпка", са споделили във Фейсбук от Центъра за работа с деца.

Ето какво казва и Диляна Василева:
"Казвам се Диляна Василева и от 3 години живея във Великобритяния, спонтанно реших да подаря музикалната си уредба която има караоке, на някое детско формирование в България, където децата се занимават с български фолклор.

Така или иначе не очаквам да се завърна скоро и решението за мен бе повече от логично, вещите са за да се ползват. Няколко пъти гледах постове на групата от Враца на фейсбук стената на моя приятелка Галя Василева, и познавайки я като честен , отговорен и принципен човек реших да попитам дали някой би приел подаръка.

За моя истинска радост той се оказа и желан и нужен. За мен е радост ако децата го ползват и се развиват, и чакам да гледам още видея от десткия сътав във Враца.На добър час деца и пейте здраво."