Враца зима
Враца зима / Дарик Враца
Общинският съвет на БСП във Враца поиска незабавна смяна на ръководството на БКС. В нарочна декларация, изпратена до медиите, от ръководството на партията заявяват:
 
„..Общинското предприятие, на което е възложено снегопочистването, реагира неадекватно и с огромно закъснение. Закъснелите и некачествено изпълнени дейности доведоха до образуването на повсеместни заледявания, транспортен хаос и пряка опасност за живота и здравето на жителите на града.

Още по-явна е абсолютната неспособност, на кмета на общината, да контролира работата на подчинената му структура и да изисква постигането на качество, съизмеримо с милионите разходвани ежегодно за дейността на дружеството…Декларираме абсолютното си несъгласие с начина на контрол и управление на общинското предприятие – БКС.

Настояваме за незабавна оставка на ръководството на БКС - Враца и промяна в подхода на подбор на ръководни кадри в общинските структури.
Предлагаме да се сформира нарочна комисия, която да извършва постоянен контрол на законосъобразността и ефективността на разходване на средствата на общинското предприятие.“
 
БСП Враца