полиция
полиция / Дарик архив
На 18 декември, в 02.50 часа в село Макреш дежурните служители от автопатрул подали звуков и светлинен сигнал на приближаващ се автомобил с цел извършване на проверка. Но лекият автомобил „ВАЗ” с монтанска регистрация не спрял, а ускорил и на остър завой излязъл от пътя и паднал в канавката. На шофьорското място униформените установили С.В. на 56 години от село Костичовци с охлузни рани по лицето. На местопроизшествието пристигнали и пътни полицаи.

Последвалата справка констатирала, че колата не е регистрирана по надлежния ред, а водачът е с отнета шофьорска книжка. Съставени му били четири акта по Закона за движение по пътищата и един акт по Кодекса за застраховането.

Предколедно: Врачанин остана без автомобила си

Откритите в багажника рибарски мрежи и риба били иззети по надлежния ред от извиканите на място инспектори на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури-Видин.

С.В.е транспортиран в ЦСМП и след преглед настанен за лечение във видинската болница с охлузвания по носа, без опасност за живота. Работата по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.