Без кървави битки в БСП-Враца
Без кървави битки в БСП-Враца / Дарик Враца
Без "кървави битки" в БСП Враца
67155
Без "кървави битки" в БСП Враца
  • Без "кървави битки" в БСП Враца

Областният съвет на БСП във Враца има нов секретар. Смяната е извършена заради избирането на досегашния - Илия Перчинков за кмет на с. Краводер. На негово място е избрана Силвия Първановска, която е директор на дирекция в Общинска администрация Враца, кандидат за народен представител от БСП. На снощното заседание на областния съвет не е имало кървави битки за смяна на ръководството, както писаха някой медии, обяви областният председател Делян Дамяновски.

„Да успокоя духа на онези, които търсеха интрига в снощното заседание, кървава битка нямаше. Защото решихме че кръвта е червена и нетрябва да гуим нито капка от нея. Заседанието премина в изключително добронамерен, конструктивен, диалогчен тон с един полезен диалог за проблемите и със съответните решения.

На срещата е направен отчет за последната година от страна на областното ръководство на партията, отчет за 100 дни от управлението на областния управител В.Василев и направена смяна секретаря.

По думите на Дамяновски в БСП Враца членуват 5591 човека, което прави организацията най-добре структурирана  и със сериозен потенциал спрямо останалите партийни структури в областта.