/ ГЕРБ Враца
Над 500 мартеници  раздаде Баба Марта във Враца на малки и големи, жители и гости на града. Усмихнатата старица радваше всеки минувач, който освен усукания бял и червен конец, получаваше и пожелание за здраве, сили и дълголетие.

Враца, 1 март
Община Враца

Мартеничка от Баба Марта получи и заместник-кметът Петя Долапчиева, както и футболисти от ПОФК „Ботев“. Възпитаниците на врачанския футболен отбор получиха и пожелание за победа в предстоящия мач на 3-ти март.

Враца, 1 март
Община Враца

Мартенички раздаваха днес и представители на ВМРО Враца, ГЕРБ, както и ученици от СУ „Васил Кънчов“.

С мартинички, лакомства и пожелания за здраве и дълголетие представителите на ПП ГЕРБ - Враца зарадваха деца и възрастни от социалните звена на Община Враца  по повод 1 март. Историята за Кубратовата дъщеря Хуба и гълъба, който пренесъл бяло-червен конец на хан Аспарух разказаха младежи и жени ГЕРБ.

Те бяха посрещнати с много радост от потребителите на социалните услуги от Центровете за настаняване от семеен тип и Преходно жилище, ДДЛРГ „Асен Златаров“ и  Дом за стари хора „Зора”, които също подариха мартеници на своите гости.

Посещаващите Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Зорница” бяха подготвили и музикална програма, с която поздравиха представителите на ПП ГЕРБ.

Враца, 1 март
Община Враца


„Вярваме, че дарявайки българския символ на здраве, дълъг живот и изобилие, успяхме да внесем радост и приятни емоции в сърцата на децата и възрастните от социалните звена на Община Враца”, казаха представителите на Жени и Младежи ГЕРБ.