Алманах Резерват Северозапад-2 идва във Враца
Алманах Резерват Северозапад-2 идва във Враца / Клуб на дейците на културата Враца

Втората книга Алманах "Резерват Северозапад” ще бъде представена във Враца от нейния издател Николай  Фенерски. Врачанската премиера на алманаха ще се състои на 18 февруари от 18.00 часа в „Чайна Джем Бар(бивш Емос), ул.Св.Софроний Врачански" 23.

Книгата събира в себе си мъдростта и глупостта на две-три поколения на нашата северозападна родина от областите Враца, Монтана и Видин. „Книга, която показва Северозапада без грим и украса, без излишни превземки и претенциозност - казва Фенерски за изданието- В тази книга ние сме си ние – весели, тъжни, прости, умни, нетолерантни и милостиви, незлободневни, а автентични, шантави и противоречиви. В тази книга има живот.”

Алманахът се състои от двеста страници. В съдържанието на книгата влизат едно интервю, един пътепис, един публицистичен текст, весели и тъжни разкази и стихотворения, дзен коани, фейлетони, пародии и подбрани текстове от форума на severozapad.org.

Алманах „Резерват Северозапад” 2 ще събере почитателите на автентичната северозападна култура, които могат да си закупят книгата. Ще бъде прожектиран и авторски филм на Николай Фенерски. Срещата се провежда със съдействието на Клуб на дейците на културата- Враца и „Чайна Джем Бар”.