/ Община Враца
Кметът Калин Каменов бе сред гостите на тържеството по повод 100-годишния юбилей на Катинка Цветкова Найденова. Бабата е потребител в Дома за стари хора „Зора“ във Враца и е от първите, настанени в социалната услуга. Празникът бе организиран от директора на Дома - Калинка Николова и работещите.

Столетничката получи пищна кошница, огромен букет с цветя и поздравителен адрес от кмета Каменов, който й пожела да бъде здрава, да се радва на своите близки и на хората, които я обичат, ценят и обгрижват.

Тортата

„Пожелавам на всички Вас да настигнете баба Катинка и заедно да отбележим и Вашите 100-годишни юбилеи.  Бъдете здрави и нека да имаме повече поводи да празнуваме“ – допълни още в приветствието кметът Каменов. Благопожелания към рожденичката отправиха още директорът на Дома, потребители от социалната услуга, роднини и гости.

Рожден ден на баба Катинка


Празничното тържество продължи с песни, изпълнени от Клуба на готините баби. 100-годишната баба Катинка е родена в Криводол и по професия е готвач. Има една дъщеря, трима внуци и петима правнуци.