100 години Туристическо дружество „Бонония
100 години Туристическо дружество „Бонония / Община Видин

На площад „Бдинци" се проведе коло-рали за ученици. Поводът бе 100-годишният юбилей на Туристическо дружество „Бонония". На първо място при момичетата се класира Мария Василева от СОУ „Любен Каравелов", при момчетата най-бърз беше Георги Георгиев от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий", а при юношите победител стана Дени Лилков от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров".

100 години Туристическо дружество Бонония"
netinfo

Община Видин бе осигурила награди за най-добрите в колоралито - километражи, фенерчета и шишета за вода. Всички участници получиха грамоти за отличното си представяне в надпреварата.

100 години Туристическо дружество Бонония"
netinfo

Тържественото честване на юбилея на Туристическо дружество „Бонония" се проведе в залата на Общински съвет - Видин. Специален гост на събитието бе Борислава Борисова - заместник-кмет „Хуманитарни дейности и социална политика". Тя поздрави председателя на дружеството Тошко Маркин от името на кмета на общината Герго Гергов. Борисова подари на Маркин плакет и му връчи поздравителен адрес от видинския градоначалник.

100 години Туристическо дружество Бонония"
netinfo

По случай празника поздравления към председателя и членовете на дружеството отправиха и от Българския туристически съюз, Регионалния инспекторат по образованието - Видин, Туристическо дружество „Веслец" - гр. Враца, Туристическо дружество „Монтана-1999", както и много приятели на юбилярите.

Инициативите за 100-годишнината на ТД „Бонония" продължават и в събота, когато е организиран туристически поход до местността „Божурица". Предвиден е и преход по една от екопътеките.

100 години Туристическо дружество Бонония"
netinfo