/ Община Видин
Столетницата Параскева Маринова от Майор Узуново отпразнува вековен юбилей, съобщиха от община Видин.

Община Видин

Достолепната рожденичка е родена в селоГрадец, но се е омъжва и живее във Видин. Работи и се пенсионира като шивачка, след което се премества в Майор Узуново.

Община Видин

Радва се на деца и внуци. Празненството уважиха заместник-кметът Борислава Борисова и кметът на селото Станислав Георгиев. Той ѝ пожела здраве и спокойни старини, които да прекара заедно с близките за нея хора.

Баба Фота от Свиленград отпразнува своя 100-годишен юбилей

Столетницата бе поздравена от Борисова: “Сто години е един живот, изпълнен с много житейски опит, един дълъг път, който сте извървели. Бъдете жива и здрава и се радвайте на всичко, което сте постигнала във Вашия живот”.

Община Видин

Заместник-кметът зарадва възрастната жена като ѝ поднесе букет цветя, празнично украсена шоколадова торта, почетна юбилейна грамота, скромен подарък и поздравителен адрес името на кмета на Община Видин д-р Цветан Ценков. „Малко са тези, които притежават съдбовната сила да преминат през изпитанията на цял един век.

Община Видин

Радостен съм, че имам възможността да изразя почитта си към човек с толкова богат жизнен опит.” се споменава адреса. Трицифреният юбилей Параскева посрещна в компанията на деца, внуци, близки роднини и приятели.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня