Тринити Фарм Фест за трета година край Велико Търново
Тринити Фарм Фест за трета година край Велико Търново / DarikNews.bg

За трета поредна година запалени меломани от Велико Търново ще организират музикалния фестивал "Тринити Фарм Фест". Той ще се проведе от 6 до 8 септември в къмпинг между селата Самоводене и Първомайци.

Зеленото имение, наречено Тринити Рокс фарм, е собственост на 62-годишен англичанин, който за трета поредна година ще предостави мястото за детски забавления и музикални концерти. Фестивалът се организира от малка, сплотена групa меломани, нарекли себе си THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM Те вече подготвят музикалния фест, поканени са пет групи, които ще свирят на живо.

На откритата сцена ще звучат джаз, електро-суинг, фънк, соул, рап, джази-тек. Сред артистите, които ще радват феновете в двете фестивални вечери, са FUNKAROUND, CHEAP TRIX, BOBBIN'HEAD DOGS, JUNKY ART и NRG D.

Мястото на фестивала е разположено край брега на р.Янтра. Сред ливади и дървета хвърлящи сянка, ще бъдат обособени три зони- зона за къмпингуване, до нея ще има зона за дневни забави, food corner с разнообразни храни и напитки, а третата зона ще приюти сцената.

Входът за целия фестивал ще бъде 20 лв., за една вечер - 12 лв. Децата до 12 години ще влизат безплатно. Няма да има вход и за дневните посещения от 9:00 до 19:00 ч.