/ iStock/Getty Images
Единият от шофьорите е с опасност за живота
Тежка катастрофа между лек и товарен автомобил затвори временно пътя Бяла – Плевен, произшествието е станало около 14:00 часа в района на разклона за село Горна Студена, съобщиха за БТА от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново. 

Водачът на лекия автомобил е с опасност за живота. Към болнично заведение в Плевен е откарана и жената, пътувала с него. По първоначална информация тя е с фрактура на ръката.

Мотоциклетист е с опасност за живота след катастрофа в Костинброд

Шофьорът на тежкотоварния автомобил е откаран към болницата в Свищов, за да му бъде взета кръвна проба, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. 

Причините за тежкия инцидент са в процес на изясняване. На мястото се извършва оглед, автомобилите се пренасочват по обходен маршрут. Образувано е досъдебно производство.
Това е пореден тежък пътен инцидент в този участък.

През 2018 г. при катастрофа между тир и лек автомобил там загинаха четирима футболисти на Футболен клуб „Павликени“. През 2019 г. пътят беше затворен заради катастрофа между румънски бус и автомобил с българска регистрация, тогава нямаше жертви.

19-годишно момиче е загинало при катастрофата на „Тракия” край Стара Загора

От полицията отклоняват автомобилите, движещи се по това направление по обходен маршрут през селата Масларево – Вързулица – Алеково – Александрово – Горна Студена и обратно, уточняват от Агенцията "Пътна инфраструктура".