Таралежите показват филма Баскинг
Таралежите показват филма Баскинг / netinfo

Филмът „Баскинг" ще бъде показан в рамките на Фестивала на уличните артисти, който ще се проведе на 1 и 2 септември на Самоводската чаршия във В. Търново. Прожекцията ще се състои в Клуба за културни инициативи „Таралеж" на 2 септември от 20:30 часа.

В буквален превод „баскинг" означава улична музика, изсвирена не само за пари, но и за удоволствие. „Баскинг" е и възможността да изживееш живота си по начина, по който ти искаш, да бъдеш велик не в другите, а в собствените си очи.

"Баскинг" е смелостта да признаем пред себе си, че колите, парите и скъпите вещи не правят хората щастливи, а са само заместители на истинските потребности: любов, свобода и ... музиката в душата ни. Тази музика, която една презадоволена бизнес дама се научава да чува в момент, когато целият й свят се руши пред очите й.

Във филма участват Койна Русева, Даниел Василев, Станка Калчева, Искра Донова, Алфидин Ахмедов. Сценарият е на Наталия Александрова и Георги Мерджанов, режисурата - на Пламена Христова, оператор е Пламен Желязков - Фламбо.