Станислав Недков-Стъки: Недопустимо е НСО да охранява политически мафиоти
Станислав Недков-Стъки: Недопустимо е НСО да охранява политически мафиоти / снимка: ГОРДа България

Цяла България е потресена от разкритията, които всеки ден излизат наяве, шокиращи факти за нерегламентирани подслушвания, грабежи и мафиотски похвати на бившите управляващи от ГЕРБ.

Вместо да се разкаят и да напуснат политическата сцена, за да протече нормално разследването срещу тях, тия наглеци продължават да се държат арогантно и като управляващи-ползват държавна охрана и коли, командировъчни и безплатни хотели, които плащаме пак ние, българските граждани. Десетки хиляди лева на ден струва издръжката за тези хора, които прибраха близо 100 млн. партийна субсидия, но алчността им е безгранична. Те до последно няма да се откажат от привилегиите на властта, пък било то и за сметка на мизерните заплати и пенсии и жалките добавки за майчинство.

Ние, от Коалиция Горда България призоваваме НСО и МВР да се оттеглят и да не изпълняват политическите поръчки на хора, които не само не са управляващи /народът ги уволни дисциплинарно още през февруари/, но вече са клиенти на прокуратурата.

Обръщаме се към тези, които имат професионална чест и достойнство да не стават съучастници на тези, които тепърва ще трябва да отговарят за ограбването на хората с 1 млрд. чрез сметките за ток, за изпразването на хазната  и опразването на държавния резерв,за толерирането на монополи и съмнителни структури.

Ние сме наясно, че редовите служители изпълняват заповедите на своите началници, затова искаме незабавни оставки на назначените от Цветанов МВР шефове, включително на директора на Областната дирекция на полицията във Велико Търново Живко Коцев, за да се гарантира провеждането на честни избори.

Лично към кандидата за депутат Цветан Цветанов отправям за пореден път призив да се оттегли от кандидат -депутатските листи и да се откаже от имунитета си, за да може да се извърши пълно разследване срещу него.

Станислав Недков-Стъки,
Водач на листата на Коалиция "Горда България" за Великотърновски изибирателен район