Сливенския куклен театър гостува на Театър ВЕСЕЛ с "Малкото джудже"
Сливенския куклен театър гостува на Театър ВЕСЕЛ с "Малкото джудже" / netinfo
Предстои и изненада за зрител №1000, който ще получи подарък в съботния ден
В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново ще гостува спектакъл на Сливенския куклен театър – „Малкото джудже”. Автор на драматургичния текст е Теодора Попова-Лазарова. Постановката е дело на Петромил Денев, а сценографията и куклите – на Евелина Савицка. Участват младите актьори Георги Георгиев, Ния Янакиева и Силвана Петрова.

Чували ли сте някога за Якоб Рубенщайн? Не? Това е името на малкото джудже, чиято единствена цел е да открие златото, скрито в недрата на планината. Но когато гората е обзета от пожар, той се оказва изправен пред най-сложната задача в своя живот – да премине през пламъците, да пресече реката и да се срещне лично със Злата вещица – единствената, която може да спре огъня.

Приказка за неподозираните качества, които всеки от нас носи у себе си. Вълшебна и интригуваща история, която ще грабне вниманието на децата, но едновременно с това ще укрепи вярата им в техните собствени сили.

Предстои и изненада за зрител №1000, който ще получи подарък в съботния ден! Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.