Приключи лагерът на  Етър- 24 в Анталия, играчите получиха почивка
Приключи лагерът на Етър- 24 в Анталия, играчите получиха почивка / Дърик нюз, архив

До 13 февруари ще почиват футболистите на "Етър- 24", съобщи Радин Хаджиев. След приключването на лагера в Анталия в събота играчите са били разпуснати да се приберат по родните си места. В неделя във В. Търново с микробус се прибраха състезателите Красен Трифонов и Ивайло Русев, треньорът на вратарите Румен Данков, лекарят Бранимир Борисов и масажистът Петър Петков. Във возилото са били и трима чуждестранни футболисти.

По предварителен план всички останали играчи и треньорския щаб ще пристигнат в сряда на летището в София, където ще ги чака автобус, с който ще бъдат транспортирани на следващия ден до старата столица. Тогава ще бъде обявен и съставът за пролетния полусезон. Холандският вратар Делано ван Кроой, за когото бе писано, че идва от осма дивизия и за последно е играл като халф, е освободен и отпратен обратно още в Анталия.

По думите на Радин Хаджиев се оформя група от 20- 25 футболисти, на която ще се разчита за предстоящите мачове. Къде ще продължи подготовката на отбора също ще стане ясно в четвъртък. Възможно е да има промяна около мястото за провеждане на следващия лагер- Дряново. Децата от школата на "Етър 1924" подновяват тренировките си в ДКС "Васил Левски", информира директорът на школата Сашо Ангелов. Заниманията стартират в сряда, както следва: от 17:30 ч. до 18:30 ч. - тренировка на деца, родени 2003 г., от 18:30 ч. до 19:30 ч. - тренировка на деца, родени 2004, 2005 и 2006 г.