„Практис“ отвори врати с цени по-ниски от всякога
„Практис“ отвори врати с цени по-ниски от всякога / netinfo
10 млн. инвестиция и 100 работни места в новия строителен хипермаркет
Очакваното от всички откриване на новия строителен хипермаркет от последно поколение с градински център на "Практис" бе днес. Точно в 14.00 часа всички клиенти имаха възможност да разгледат и да си изберат множество артикули с тотални намаления.

Малко преди това бе официалното откриване, на което присъстваха кметът на Община Велико Търново инж. Даниел Панов и областният управител проф. Любомира Попова. Бе отслужен и водосвет за освещаване на магазина.

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo


"Много се радвам, че най-накрая успяхме след едногодишно строителство да отворим врати и да покажем нашата нова концепция, която е разгърната на 8 000 кв. м. Благодаря на местната администрация, която много ни помогна да сътворим този чудесен магазин. Благодаря и на всички, които в процеса на строителството успяха бързо и качествено да си свършат работата", каза собственикът Любен Милчев.

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

"Преди по-малко от година започна строителството, за което аз благодаря, тъй се справихте чудесно със задачата, която си бяхте поставил, г-н Милчев. Благодаря и на строителните фирми. Искам да подчертая, че Велико Търново е на седмо място по икономически растеж в България и на четвърто място по раждаемост и увеличаване на населението. Това са факти, които бива да се избягват. По усвояване на европейски проекти също сме на едно от десетте места", заяви инж. Панов. Той с гордост заяви, че инвестициите в един град са свързани и с инвестициите на местната власт и облагородяването на града. "Както виждате, Велико Търново е строителна площадка на много от европейските проекти, които се изпълняват", похвали се кметът. 

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

Даниел Панов и Любен Милчев заедно прерязаха лентата.

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

Практис отвори врати с цени по-ниски от всякога
netinfo

Новият магазин е разположен на удобно място - точно срещу мола. Сред примамливите предложения още за старта му са басейн с диаметър 2,44 метра за 39.99 лв., градински соларни лампи по 1,39 лв.,орхидея за 7,99, комплект шкаф за баня за 64.99, теракот за 3.99 кв.м. и много др.

В новия обект има над 100 работни места, а цялостната инвестиция е за близо 10 млн.лв. Хипермаркетът е с разгъната площ от 6500 кв. метра и просторен паркинг за повече от 100 коли със специална пътна връзка. Средната работна заплата е 1000 лв.
 
„При нас ще намерите строителен център с възможност за пазаруване с автомобил или бус, рязане и кантиране на плоскости още щанд за работно облекло, ключарски услуги,кафене,сервизен център, както и агро щанд за всички селскостопански производители от региона. За откриването сме планирали подаръци за първите ни клиенти. Останалото ще оставим в тайна, за да не развалим изненадата, но обещаваме да е вълнуващо и да си тръгнете с широки усмивки“, обещават от веригата.

От над 50 000 артикула за строителство,  довършителни работи,  декорация,  двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги, ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион.

В магазините от веригата строителни хипермаркети PRAKTIS всеки клиент може да ползва различни услуги: интериорни проекти, тониране на бои, обкантване на пътеки, изработка на ключове, доставка на стоки до дома, наем на машини и оборудване, сервизен център и др.

Съществена част от фирмената политика на собствениците е да изграждат не само търговски центрове, а модерни обществени сгради, с характеристики на екологичност и енергийна ефективност.

"Независимо дали става дума за  представяне на стоки и услуги в хипермаркетите  или онлайн, от които потребителите могат да пазаруват, нашата роля на търговци е да представим най-лесния и достъпен начин  да търсят и намират необходимото, за да посрещнат нуждите си. PRAKTIS – мястото за пазаруване на домашния майстор и професионалиста!", споделят собствениците.