Почерпен футболист на Етър-24 катастрофира тази нощ
Почерпен футболист на Етър-24 катастрофира тази нощ / Дарик нюз, архив

Бразилецът Да Силва Мигел Веберт - Бето е катастрофирал солидно почерпен в първите часове на днешния ден на пътя Шереметя- Арбанаси. Кариоката забил аудито си А- 3 в дърво край пътя около 2,30 ч. през нощта. Три часа по- късно там го намерил полицейски патрул, изпълняващ други задачи в района.

Дрегерът показал 1,74 промила алкохол в кръвта, което си е доста, предвид и факта, че Бето е преживял стреса от сблъсъка, а и от приключването на почерпката е минало време. От Областната дирекция на МВР потвърдиха за инцидента и съобщиха, че срещу Бето е образувано бързо производство. Според Наказателния кодекс го грози лишаване от свобода до една година и солидна глоба.

Полузащитникът бе привлечен на “Ивайло” това лято, но до момента все още не навлязъл в желаната от Цанко Цветанов форма, което се видя и в мача с “Пирин” /Гоце Делчев/. Това обаче явно не го кара да спазва режим. Преди да дойде в “Етър- 24” Бето е играл в „А” група за „Беласица” /Петрич/, „Славия” и ОФК „Монтана”, а в чужбина за арменския „Бананц” /Ереван/. В девет часа тази сутрин той замина с отбора за Турция, където “виолетовите” ще изиграят две контролни срещи.